Vores sekretær Linda Rasmussen går på pension efter mere end 25 år i klinikken. Vi kan derfor tilbyde ansættelse i et moderne lægehus på Frederiksberg som del af et team af glade og engagerede medarbejdere. Med en alsidig og til tider travl hverdag, hvor arbejdsglæde og godt socialt arbejdsmiljø vægtes højt. Vi har fokus på høj faglig kvalitet samt fortsat uddannelse og udvikling både af den enkelte medarbejder og af klinikken og vores arbejdsgange.

Vi er et kompagniskab bestående af 4 praktiserende læger, uddannelseslæger, 2 konsultationssygeplejersker og to sekretærer/SOSU, hvoraf du vil være den ene.

Vi søger en engageret, fleksibel og selvstændig medarbejder, der har lyst til at være med til at videreudvikle klinikken – en imødekommende person med overblik og godt humør. Man skal kunne holde flere bolde i luften og ikke være bange for at lære nye ting og tage ansvar.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i funktioner i sekretariatet med telefonvisitation, modtagelse af patienter ved skranken, varetagelse af receptfornyelser og tidsbestilling og forskellige administrative opgaver som bestilling af varer, opdatering af hjemmeside samt mindre kliniske opgaver som blodprøvetagning, vaccination, undersøgelse af urinprøve, ekg og lungefunktionsundersøgelse samt sterilisering af instrumenter.

Vi sørger for god oplæring i opgaverne.

Stillingen er med start d. 1. april eller 1. maj 2020 efter aftale og er på 32 timer/uge. Mandag til fredag – mødetider efter aftale. Der er ikke mulighed for fast ugentlig fridag. Løn iht. overenskomst.

Ansøgning og C.V. sendes til job@rialtoklinikken.dk senest d. 20/1 2020.

De første ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 27/1 og 29/1 – 2020.

Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til SOSU Tine Saltoft eller læge Sofie Noe Westh på ovenstående mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Rialtoklinikken
v/ lægerne Kim Sønderup, Ola Theilgaard, Pernille Ostenfeld og Sofie Noe Westh
Falkoner Alle 3, 2000 Frederiksberg
www.rialtoklinikken.dk